Veiligheid

Een van de belangrijkste factoren in fijn wonen is het gevoel van veiligheid. Als vereniging zetten we ons dan ook in om een breed gevoel van veiligheid te stimuleren.

Verkeersveiligheid

Een van de belangrijke vraagstukken is daarbij Verkeersveiligheid. Er is al langere tijd discussie met de gemeente over hoe snel er wordt gereden op de Krimkade. Daarbij hoort ook het vraagstuk hoe het sluipverkeer naar de nieuwe Krimwijk kan worden vermeden.

Historie van correspondentie verkeersveiligheid

Tot op heden is de gemeente nog niet bereid geweest iets te doen. Zij hebben onze klachten aangehoord en metingen gedaan. Zij concluderen geen noodzaak tot ingrijpen.

Heeft u suggesties of ideeën om de verkeersveiligheid te stimuleren neem dan gerust contact met ons op.

Woningveiligheid

Een ander belangrijk thema is het veilghouden van de woningen in de buurt. Hierbij is het natuurlijk aan de individuele huiseigenaar om het huis zo veilig mogelijk te maken.

Om als buurt bij te dragen zijn er meerdere buurtapp groepen en worden eventuele criminelen hier aan herinnerd via borden aan het begin van de wijk.

Suggesties? Neem contact met ons op.

Recent nieuws over veiligheid
  • Petitie gestart
    Bij meerder buurtbewoners is ongenoegen over de verkeersveiligheid op de Krimkade. Helaas wil de Gemeente Voorschoten geen actie ondernemen. Om […]